Am alergie la această expresie. O aud zilnic, toată lumea se plânge de câte ceva, dar nu asta este cel mai enervant, ci că, de obicei, lumea se limitează doar la blestematul "nu merge" atunci când descrie o problemă pe care cineva trebuie s-o rezolve.

Poate a început la cursul de Rețele locale, când ni s-a spus că atunci când rezolvăm o problemă și nu funcționează cum ar trebui și vrem să chemăm asistentul să ne ajute, trebuie să explicăm exact ce nu merge și ce am făcut exact pentru a ajunge acolo. Această rețetă am aplicat-o când am devenit și eu la rândul meu asistent la aceeași materie.

Poate e faptul că sunt programator și atunci când mi se raportează o problemă mă aștept la o descriere mai detaliată a problemei pentru că, din păcate, nu pot citi gânduri și nici nu sunt omniscient și omniprezent ca să-mi dau seama singur ce-ai făcut exact.

Nu te aștepta să te iau în serios când îmi spui doar "nu merge". Mai exact, ai grijă la toate obiectele care sunt suficient de ușoare încât să zboare înspre tine.